HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Visszaszámlálás adásszünetig

danteraktív 2009.04.30. 13:05

A médiacountdownokban, aka azokban amikor egy óra számol visszafelé a képernyő jobb sarkában kis betűkkel vagy közepén tízszer akkorákkal, van valami szexi; lehet kollektívában izgulni amiatt, hogy lejártának másodpercében tényleg meg fog-e történni az a valami, ami be lett harangozva. Emlékezzünk Orbán Viktor 72 órás ultimátumának végperceiben is hogy daráltuk körmeinket, hogy navajon.

Ennél már csak az a vérnyomásnövelőbb, amikor olyasvalami felé közeledik a vizuális végzet visszafordíthatatlan vakvágánya, amiről fogalmunk sincs, micsoda.

Az elmúlt hetekben létrejött egy Base Online nevezetű ilyen, tisztességesen megközösségiportálcsoportoztatva (Facebook, MySpace és Iwiw),  .hu kiterjesztésű domainnel, aminek flyerszerű felépítése és az azon szereplő nevek erősen egy online hip hop rádió elindulását sejtették maguk mögött. Azon szereplő nevekre visszatérve egy szó erejéig szórakoztató volt látni, ahogy J Dilla és Black Milk majdhogynem ugyanakkora betűvel volt szedve mint Saiid vagy a Killakikitt, önbizalomhiány kilőve. (rapben annyira nem otthonos olvasóimnak ezt úgy tudnám érzékeltetni, mintha egy fociblog David Beckham - Böőr Zoltán,  Steven Gerrard - Pomper Tibor párosokkal promotálná magát)

Elhatároztam, hogy kivárom élőben a tegnap este 10-es indulás utolsó perceit, aztán jól meghallgatom magamnak. Pontban tízkor eljutott a számláló nulláig, megjelent helyén az ENTER menüpont, az izgatott user (én) pedig egy kattintással itt találta magát:

Nézzetek rá Ti is, hátha nagyobb sikerrel jártok.

Címkék: zene magyarország socialnetwork

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr701095624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása