HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Vasárnapi kérdés

danteraktív 2009.06.06. 14:19

Ennek a postnak lineárisan "Nagy pénz, grundfoci - 5. rész" kéne, hogy legyen a fejlécében, de meguntam azt a sorozatcímet. Kellett volna még ugyan jobbikos etap is, viszont egyrészt belecsúsztam a kampánycsendbe, másrészt arról az agresszióról és metélt farkacskás tahóságról, amivel Ők tevékenykednek valószínűleg nem tudtam volna objektívan nyilatkozni. Marad a posztkampányzáró.

Annyival zárnám ezt az epés hercehurcát, hogy nézzünk rá, mi lehet a politikai kommunikációs górcső legnagyobb kérdése a holnappal kapcsolatban? Az, hogy a magyarkodó Orbán, vagy a nemzetegyesítő Szocorbán fog-e kijönni? Az, hogy Mesterházy Attila végül milyen absztrakt sikerként definiálja a lebőgést? Az, hogy fog-e valaki valakiket utcára hívni?
 
Kérdésből ezer lesz, tízezerféleképpen megválaszolva. Kapva kapnék emigyen az alkalmon, hogy feltegyem a sajátom: Mennyit ér magában a socialmedia 2009 Magyarországán?

 

Ugyanis az LMP-nek nem volt más. Lelkes, nincstelen házibuliszervező srácok, szimpatikus gondolatokkal, arc nélkül. Nincs médiabirodalom, nincs csókos, legfeljebb pár lézengő celeb, egyszer. Közösségi hálócsoport van, online aktivitások, gerillák vannak. Minden van, ami kiábrándult, trendi(wannabe) értelmiségi(wannabe) szemének-szájának ingere; maroknyi körben az LMPt cool szeretni, el is váratik, hogy ott szeretve legyen. Azon túl azonban semmi nincs. Még az utolsó hetekben kültérre tapétázott a/4es papírokra sincsen se zsidócsillag, se horogkereszt, se tolvajbandázás fújva alvázfestékkel. Hol marad a márkaélmény?! Ki a felépített politikuskarakter?!

A Lehet Más a Politikának olyanjai nincsenek. Facebook groupja van, pár ügyes ötletük és/mivel helytálló lopásuk is volt. Huszonéves netező budapestiek egy részénél működött.
 
Most jön a teszt, hogy jól számoltak-e, egyáltalán érdemes-e ilyen vállalkozásba belefogni, már ami a magyar politika alulról csákányozását célozza. Van-e az online közösségi térnek mérhető töredéknyi hatalma a televíziós propagandával szemben?
 
Nem, ez már több kérdés lenne, azt mondtam csak egyet teszek fel. Válasz köv.

 

Címkék: magyarország socialnetwork lmp politikaikommunikácio

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr601167389

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.12.14. 09:45:07

Steven slate ssd 4 torrent - gaythralonpream

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása