HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Tudjuk ám...

danteraktív 2009.06.12. 10:18

A délutáni kutatásmódszertan vizsgámra való készülődés közben elsodort az érdeklődés (értsd: a lehető legminimalizáltabb, első látásra mégis átfogónak tűnő definíciótár megtalálása + Google) a Nexus BTL honlapjára. Az égvilágon semmi különös nincs rajta, mi több, elég kétezerkettes, rendelkezik viszont fogalomtárral több témakörben, így marketinges-piackutatásos szószedettel is.

Céges holnapra réteglexikont rakni meglehetősen kivagyi; legalábbis nem látom magam előtt a folyamatot, hogy a közép- és nagyvállalat reprezentánsa pattanásig feszült ideggel nyúl a telefonért, nehogy a versenytárs lecsapjon a kezéről egy olyan céget, amit a piac mindenhatósága felvértezett a rotálatlan faktormátrix ismeretének képességével.

Maga a lista persze - úgymond - kvantitatív, mint kvalitatív. Alább a kedvenc meghatározásom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hogy is betűzik azt, hogy bullshit?

Címkék: magyarország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr771180546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása