HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Reamerikanizáció

danteraktív 2009.04.25. 20:44

Szeretjük azt, ha egy márkának van arca; az már idővel zavaró viszont, ha túl nagy. A minap elarénáztam másfél órát az életemből, közben bukkantam alább kifejtendő becsre.
 

Ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, piros-fehér-kékbe és tartozékaiba borult a Levi Strauss üzlete. Dimenzióutazás időgép és LSD nélkül, hektárnyi úszómedencénk mellett sütkérezünk a metropolisz peremén, feleségünk gyönyörű és alkoholista, a kosárlabda- és futballliga déli államokra eső csapatainak túlnyomó többségét többségi tulajdonoljuk, az idillbe csupán a néha arcunkra fortyanó olajfoltok zavarhatnak bele; Cliff második. Texas Holds Us.

Idővel joggal tűnhet úgy számodra, Nyájas Olvasó, hogy a Danteraktív egy amerikaellenes blog és a gonzonak szánt kommunikációipari megmondások hátterében egy huszonéves pestinek álcázott vahhábita radikális áll; erről azonban szó sincs. Danteraktív nem Egyesült Államok, hanem WTF?!-ellenes.

 

Adva van egy farmergyár, mely egyetlen értékelhető regionális tevékenységként annyit tett le a közelmúlt asztalára, hogy bezárta helyi üzemét, állások százait megszüntetve mondjuk úgy negatív üzenetre építő PR kampányt folytatott. Minekután tavaszi-nyári kollekciója azt az egydimenziós USA túltengést hordozza magában, amire a Beverly Hills-i zsaru virágkorában volt szokás eladásösztönözni.

Barack Obama ennyire cool lenne, hogy jenki-trikolórba borítja a fele világot közvetve?

Nem vettem semmit.

Címkék: stratégia obama

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr371086261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sofokles · http://sofokles.blog.hu 2009.04.25. 21:57:09

Szerintem a Levis's ma már nem cool. Évek óta ugyanazokat a gatyákat árulják, nem értem miből élnek meg.

danteraktív 2009.04.26. 00:09:26

sztem még az. Diszkósoktól rappereken át rockerekig mindenféle fajta emberen látni, nem beszélve azokról, akik egyik se:)

A Levi'snak Európában és Ázsiában nagy urbánus presztízse van, egyszer olvastam, h négyszer annyiba kerül itt egy gatya, mint az Államokban, ahol gyűjtőbe bedobálva lehet őket halászni az áruház legvégén egyet fizet sokat kap akciókban.

Így jártunk.
süti beállítások módosítása