HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Apa, kezdődik!

danteraktív 2008.12.05. 11:44

Valami. Valami, amit már egy ideje kellene, hogy. Valami, amit most kell, mert 3-6-24 hónap múlva már méginkább ideje kellett volna, hogy legyen. Addigra a tervek szerint lesz belőle valami.

Adva van egy húszas évei elején járó srác, aki mondjuk, hogy sütögeti a pecsenyéjét a magyar kommunikációiparban. (a blog egyik nagy talánya lesz, hogy sikerül-e hosszútávon multilaterálisan kifejezni ezt a hirdetői maszlagot, mindenesetre az első posztba megteszi). Sőt, inkább úgy mondanám, hogy kóstolgatja a húsokat sütés előtt. Némelyiktől fáj is a gyomra, dehát ez az átcímkézősdi már csak ilyen.

Lesz itt szó onlineról, PRról, marketingstratégiákról, ügyes/ügyetlen reachekről. Emellett marketingstratégiákról, amik használnak online PR-t. Várjunk csak, ebből kimaradt a reach, megpróbálok valami mást.

Information and communication technology a bizalomépítés szolgálatában. Na ez tetszik, van annyira bullshit, hogy ezzel zárjam.

Oké Apa, hallom, ahogy ketyeg, úgyhogy elkezdem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr43805658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása