HTML

Danteraktív

Az információs dzsungel könyve.

Ezek követnek

Bezzeg post

danteraktív 2009.05.09. 17:10

Elérkezett az idő egy hamisítatlan nyugaton kolbászból van a kerítés bejegyzésre, ami most idő hiányában nem tér ki a jóléti államok újraelosztásrendszereinek nyolcvanas évek balatonos német családegyesülései során megjelenési kontrasztokban tetten érhető zsenialitására, ellenben annak manapság divatos konspiratív provinciális törekvéseire sem, pusztán arra kíván rávilágítani, hogy a jelenlegi magyar EP pártkampányok, melyek noha izgalmi szintben kétségkívül megütik Farkasházy Tivadar kismamai műsorsávban sugárzott sakkműsorát, kissé darabosak. Nagy pénz, grundfoci, részletek később.

Bezzeg Olaszországban, ahol él 50% plusz egy nemzetnyi okos ember, aki GDP arányos 104%-os eladósodottság idején megszavazott egy radikális adócsökkentést ígérő maffiát, olyan utcaplakátot is látni, amely még a nyelvnek be nem mutatott pógyesz turista szájára is ráfest egy mosolyt, mi több, nem Monty Python skitbe illő szocmamák madárijesztővé öltöztetésével teszi mindezt.

Ciao bella Europa.

Címkék: outdoor politikaikommunikácio

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danteraktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr131111713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása